Ostvarite svoje idejeNATJEČAJ ZA PROVEDBU PODMJERE 6.1. „POTPORA ZA POKRETANJE POSLOVANJA MLADIM POLJOPRIVREDNICIMA“ – TIP OPERACIJE 6.1.1. „POTPORA MLADIM POLJOPRIVREDNICIMA“ZA PODUZETNIKE U TURIZMU NOVIH 300 MILIJUNA KUNANATJEČAJ „POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP U PODRUČJIMA S RAZVOJNIM POSEBNOSTIMA KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT)“TRAJNO OTVOREN NATJEČAJ ZA MSP ZA ULAGANJE U IZGRADNJU PROIZVODNIH KAPACITETA I ULAGANJE U OPREMUTRAJNO OTVOREN NATJEČAJ ZA MSP ZA ULAGANJE U PROIZVODNU TEHNOLOGIJU

O nama

PROPAK d.o.o. je osnovan 2009. godine. Mlada smo i perspektivna tvrtka koja se niz godina bavi uslužnim, trgovačkim i proizvodnim djelatnostima.

Ideja da se tvrtka proširi na konzultantske usluge dolazi na temelju vlastitih iskustava i potreba. Danas okupljamo tim stručnjaka iz područja projektnog menadžmenta kojima je cilj saslušati ideje potencijalnih klijenata i u suradnji s njima realizirati iznesene ideje u uspješne projekte.

 

ŠTO NAS RAZLIKUJE OD KONKURENCIJE

Svojim klijentima pristupamo:

INDIVIDUALNO – svaki klijent i svaka klijentova ideja su jedinstvene i na taj način im pristupamo i nastojimo se prilagoditi i odgovoriti na njihove potrebe i zahtjeve.

OBJEKTIVNO I STRUČNO – svjesni smo da svaka ideja možda neće naići na plodno tlo, iz toga razloga za naše klijente je tu naš tim stručnjaka koji će Vam pomoći odvagati vrijedi li ulagati u Vašu ideju te kako i na koji način je moguće Vašu ideju pretvorimo u stvaran projekt koji će polučiti uspjeh.

TIMSKI – naši stručnjaci shvaćaju da je za uspješnu realizaciju ideje potreban timski rad, te shvaćaju da su klijenti dio njihovog tima i da je jedino zajedničkom suradnjom moguće doći do uspješne realizacije Vaše ideje.

CJENOVNO PRIHVATLJIVO – svoje cijene formiramo na način da ih prilagodimo potrebama svakog pojedinog korisnika, njegovim zahtjevima i mogućnostima.

O UPRAVI

 

Dr.sc. Ivan RužićDr.sc. Ivan Ružić rođen je 8.12.1977. godine. Srednju Veterinarsku školu završava 1996. godine, nakon čega upisuje Ekonomski fakultet u Osijeku, smjer Marketing – menadžment, koji završava 2001. godine. Iste godine upisuje se na Poslijediplomski studij, smjer poduzetništvo, koji završava 2005. godine. Doktorski studij završava 2011. godine na temi: „Upravljanje markama prehrambenih proizvoda“

Po upisu na poslijediplomski studij zapošljava se kao zamjenik direktora prodaje ambalaže u Belišću d.d. i od 2001. do 2007. godine vodi tim od 20 ljudi u prodaji na domaćem i inozemnom tržištu. 2007. godine prelazi u Kutjevo d.d. te obnaša funkciju direktora komercijalnog sektora gdje obavlja djelatnosti vođenja prodaje vina, mesa i mesnih prerađevina, brašna, sjemenskih i merkantilnih roba, te pekarskih proizvoda. Kreira prodajne politike i marketing prema kupcima, definira politike cijena za kupce, koordinira s prodajnim osobljem, kreira nabavne politike, vodi marketing te izrađuje i prati plan kompletne prodaje, nabave i marketinga. 2008. godine u Kutjevu d.d. postaje član uprave zadužen za komercijalne poslove, u Đakovačkim vinima d.d. postaje član nadzornog odbora, te u Udruzi hrvatskih vinara obnaša funkciju potpredsjednika. U Agrokor grupi obnašao je dužnost direktora prodaje vina, te u Belju d.d. direktora prodaje.

U poduzetničke vode kreće 2009. godine, kada osniva tvrtku PROPAK d.o.o. koja se do danas uspješno bavi uslužnim, trgovačkim i proizvodnim djelatnostima. 2012. godine Veleučilište Baltazar iz Zaprešića, osniva Konzultativni centar u Osijeku, odnosno prvo privatno Veleučilište, koje jedino u Hrvatskoj provodi specijalistički studij Projektnog menadžmenta u trajanju od 2 godine s priznatim IPMA certifikatima, te kao voditelja Konzultativnog centra postavlja dr.sc. Ivana Ružića.

Na temelju dugogodišnjeg iskustvo koje je stekao u praksi, 2015. godine odlučuje djelatnost svoje tvrtke proširiti na usluge projektnog menadžmenta, odnosno konzultantske usluge, usluge izrade projektne i natječajne dokumentacije te usluge vođenja projekata.

S obzirom na uspješnu karijeru i širok spektar interesa, slobodno vrijeme voli provoditi u obiteljskom okruženju, druženju s prijateljima, te se opustiti uz čašu dobrog vina i društvu dobre knjige, a nagomilani stres rješava lovom i boravkom u prirodi.

eu-fond

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

PRETRAŽIVANJE NATJEČAJA