Ostvarite svoje idejeNATJEČAJ ZA PROVEDBU PODMJERE 6.1. „POTPORA ZA POKRETANJE POSLOVANJA MLADIM POLJOPRIVREDNICIMA“ – TIP OPERACIJE 6.1.1. „POTPORA MLADIM POLJOPRIVREDNICIMA“ZA PODUZETNIKE U TURIZMU NOVIH 300 MILIJUNA KUNANATJEČAJ „POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP U PODRUČJIMA S RAZVOJNIM POSEBNOSTIMA KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT)“TRAJNO OTVOREN NATJEČAJ ZA MSP ZA ULAGANJE U IZGRADNJU PROIZVODNIH KAPACITETA I ULAGANJE U OPREMUTRAJNO OTVOREN NATJEČAJ ZA MSP ZA ULAGANJE U PROIZVODNU TEHNOLOGIJU

About us

PROPAK d.o.o. je osnovan 2009. godine. Mlada smo i perspektivna tvrtka koja se niz godina bavi uslužnim, trgovačkim i proizvodnim djelatnostima.

Ideja da se tvrtka proširi na konzultantske usluge dolazi na temelju vlastitih iskustava i potreba. Danas okupljamo tim stručnjaka iz područja projektnog menadžmenta kojima je cilj saslušati ideje potencijalnih klijenata i u suradnji s njima realizirati iznesene ideje u uspješne projekte.

 

ŠTO NAS RAZLIKUJE OD KONKURENCIJE

Svojim klijentima pristupamo:

INDIVIDUALNO – svaki klijent i svaka klijentova ideja su jedinstvene i na taj način im pristupamo i nastojimo se prilagoditi i odgovoriti na njihove potrebe i zahtjeve.

OBJEKTIVNO I STRUČNO – svjesni smo da svaka ideja možda neće naići na plodno tlo, iz toga razloga za naše klijente je tu naš tim stručnjaka koji će Vam pomoći odvagati vrijedi li ulagati u Vašu ideju te kako i na koji način je moguće Vašu ideju pretvorimo u stvaran projekt koji će polučiti uspjeh.

TIMSKI – naši stručnjaci shvaćaju da je za uspješnu realizaciju ideje potreban timski rad, te shvaćaju da su klijenti dio njihovog tima i da je jedino zajedničkom suradnjom moguće doći do uspješne realizacije Vaše ideje.

CJENOVNO PRIHVATLJIVO – svoje cijene formiramo na način da ih prilagodimo potrebama svakog pojedinog korisnika, njegovim zahtjevima i mogućnostima.

eu-fond

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

TENDER SEARCHING